Concert HOSPICE Casa Sperantei – Ateneul Roman

noiembrie 3, 2018
7:00 pm
Bucuresti
Ateneul Roman
Concert HOSPICE Casa Sperantei – Ateneul Roman

Clubul De Muzica Gan’s Music a fost alaturi de HOSPICE Casa Sperantei la concertul caritabil de sambata , 03 Noiembrie 2018, „TIMP PENTRU VIATA” sustinut la Ateneul Roman, unde Alexandru Nicolae, profesorul nostru de chitara a urcat alaturi de doamna Emilia State, o pacienta a fundatiei.

Despre HOSPICE Casa Sperantei

HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 25 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.

Evenimentul HOSPICE de la Ateneul Roman a fost mai mult decat un concert, mai mult decat o seara de muzica si fapte bune: a fost seara dorintelor implinite pentru doamna Emilia, care a visat toata viata sa urce pe o scena, pentru copiii HOSPICE care au cantat Imnul Optimismului si pentru toti cei carora HOSPICE va putea sa le ofere ingrijire gratuita.

Concert HOSPICE – Doru Todoruț & Emilia State

Doamna Emilia nu a avut timp să se dedice muzicii, a fost ocupată să supraviețuiască cancerului. Dar și-a imaginat de multe ori cum ar fi să cânte o romanță pe o scenă impunătoare și să emoționeze o sală întreagă. Concertul HOSPICE de la Ateneu a înseamnat seara dorințelor împlinite. Doamna Emilia și Doru Todoruț au primit aplauze la scenă deschisă în cea mai frumoasă sală de concerte din București. O sală plină, în picioare, pentru lupta (și talentul) Emiliei. Doamna Emilia, Doru, felicitări! Vă aplaudăm! Puteți citi povestea Emiliei State pe http://bit.ly/2PzGAEb

Publicată de HOSPICE Casa Sperantei pe Duminică, 4 Noiembrie 2018

Share: